En nuestra página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y ofrecer contenidos y publicidad de interés. Si continúa navegando, sin modificar la configuración de su navegador, consideramos que acepta nuestra política de cookies.
ServicioEmpleo tu portal de empleo
Accede a tu cuenta:
¿Olvidaste la contraseña?
Empresa
Adecco
Madrid, Madrid


Detalles de la oferta

Publicada: 22.02.2021

Localización:

Barcelona, Barcelona, España

Codigo Postal: 08017

Salario:30000 - 40000

Assessor/a Fiscal anglès alt - Andorra la Vella


4 personas han visto esta oferta
Sector: Jurídico Fiscal
Puesto: Sin Especificar
Contrato: Tiempo completo
Nivel de Estudios: Licenciatura / Ingeniería Superior
Experiencia:Al menos 3 años
Tipo de Contrato: Indefinido

Descripción del puesto

Si busques un canvi d´aires i vols viure una aventura en un nou país, continua llegint, pot ser que aquesta oferta sigui la que estàs buscant!
En Adecco Andorra estem buscant un@ Assessor/a Fiscal amb anglès avançat per a important auditoria - consultoria del País.
Podràs gaudir d´un entorn fabulós si t´agrada gaudir en el teu temps lliure de la muntanya i d´esports a l´aire lliure. Si busques un canvi d´aires i vols viure una aventura en un nou país, continua llegint; pot ser que aquesta oferta sigui la que estàs buscant!!A Adecco Andorra estem buscant un@ Assessor Fiscal amb anglès alt per a important consultor/a del Principat. Podràs gaudir d´un entorn fabulós si t´agrada gaudir en el teu temps lliure de la muntanya i d´esports a l´aire lliure.
Se requiere:
Necessitem que tinguis experiència mínima de 4 anys en un lloc similar; Titulació en Dret, ADE, o Econòmiques. Nivell avançat de català i anglès. Valorable Màster o postgrau en Fiscalitat.
Has de tenir possibilitat de residir a Andorra ja que el lloc de treball és al país, per a això has de tenir clar que pots canviar de residència. Entre les teves funcions, es trobaran:
- Elaboració d´autodeclaracions de clients.
- Gestió de requeriments i contesta d´aquests.
- Assessorament fiscal (fusió de societats, etc.)
- Gestió tributària.
Se ofrece:
Es tracta d´una posició estable. En aquest lloc de treball, no es contempla la possibilitat de treballar de manera remota, ideal si ets una persona a la qual li agrada treballar en equip i tractar amb persones.
Si aquesta oferta reuneix tot el que estàs buscant, no ho dubtis, apunta´t ara i estarem encantats de donar-te tots els detalls personalment.

Utilidades

Formación RecomendadaInscríbete en Servicioempleo
Rellena este formulario y accede a más de 70.000 ofertas de trabajo.
---------------
---------------
Acepto la Política de Privacidad de ServicioEmpleo y de sus Patrocinadores
¿Ya estás registrado?